Spring naar de hoofdinhoud
Ga naar het nieuwsoverzicht
  • Nieuwsbericht

Den Bosch legt trio Boers, Tukkers en Bijen langer vast

Ramon Min|16.03.2024
Bosch trio
HC Den Bosch

Timo Boers, Jasper Tukkers en Koen Bijen spelen ook de komende seizoenen bij Den Bosch. De Brabantse club heeft de drie spelers voor langere tijd vastgelegd. Boers en Tukkers verlengden hun contract tot en met medio 2026, Bijen zette zijn handtekening onder een verbintenis tot en met 2027.

Bijen is sinds zijn overstap van Klein Zwitserland naar Den Bosch in de zomer van 2020 uitgegroeid tot een gevaarlijke, doeltreffende spits. Hij maakte in vier seizoenen tijd 47 doelpunten voor de Bossche ploeg, waarvan zeven in dit seizoen. Verdediger Boers is dé strafcornerspecliast van het team en maakte net als middenvelder en spelmaker Jasper Tukkers afgelopen jaar deel uit van de Oranje-selectie van bondscoach Jeroen Delmée.

Met de contractverlenging van het trio onderstreept Den Bosch zijn sportieve ambities voor de komende jaren. Eerder deze week kondigde de club namelijk al de komst van 173-voudig Oranje-international Thierry Brinkman aan. De ervaren 28-jarige aanvaller van Bloemendaal tekende een contract voor vier seizoenen aan de Oosterplas.

WV2022 WV2 R1322
Willem Vernes
Viaplay

Kijk live alle wedstrijden op Viaplay.

Mis niks van de Tulp Hoofdklasse; de Premier Hockey League.

Ga naar Viaplay