Spring naar de hoofdinhoud
Ga naar het nieuwsoverzicht
  • Nieuwsbericht

Goaltjesdief Fillet langer bij Amsterdam

Ramon Min|24.04.2024
Michelle Fillet
Willem Vernes

Na Felice Albers, Freeke Moes, Fiona Morgenstern en Gabrielle Mosch heeft ook Michelle Fillet haar contract bij Amsterdam verlengd. De veelscorende spits zette haar handtekening onder een nieuwe verbintenis voor één seizoen.

Fillet is bezig aan haar vijfde seizoen bij de vrouwen van Amsterdam. Ze kwam in de zomer van 2019 over van Kampong, waarvoor ze zes seizoenen in de Hoofdklasse had gespeeld. Bij Amsterdam heeft ze zich ontpopt tot ware doelpuntenmachine. Vorig seizoen werd ze topscorer van de ploeg met achttien treffers. Deze jaargang staat de teller alweer op veertien goals, twee minder dan mede-aanvaller Fay van der Elst.

Met de contractverlenging van Fillet heeft Amsterdam ook komend seizoen weer een sterk bezette voorhoede. Voormalig Wereldspeelster van het Jaar Albers verlengde haar contract bij de club in november al tot medio 2028. Onlangs tekende Moes bij tot 2027 en verlengde Morgenstern haar verblijf in Amsterdam met één jaar. De club legde ook verdediger Gabrielle Mosch voor langere tijd vast: tot medio 2027. 

Viaplay

Kijk live alle wedstrijden op Viaplay.

Mis niks van de Tulp Hoofdklasse; de Premier Hockey League.

Ga naar Viaplay