Spring naar de hoofdinhoud
Ga naar het nieuwsoverzicht
  • Nieuwsbericht

Ivar Knötschke vertrekt als coach van HDM Dames 1

Ramon Min|28.03.2024
Ivar Knötschke
Willem Vernes

Na vijf seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen de vrouwen van HDM en coach Ivar Knötschke. Met ingang van komend seizoen staat er een nieuw gezicht voor de groep van de huidige nummer vijf van de Tulp Hoofdklasse.

‘Met pijn in mijn hart en wetende dat er nooit een ideaal moment is om op te stappen, heb ik besloten niet door te gaan als hoofdcoach van Dames 1', zegt Knötschke in het persbericht van de club. 'Ik heb vijf seizoenen lang genoten en heb mijn ziel en zaligheid erin gestopt.’

Knötschke kreeg Dames 1 van de Haagse club in 2019 onder zijn hoede. Onder zijn leiding plaatste de ploeg zich twee keer de play-offs in de Tulp Hoofdklasse. In de zaal werd hij met de vrouwen in 2019 landskampioen en behaalde hij een jaar later zilver bij de Europa Cup Zaal.

‘Ivar is al erg lang een vertrouwd gezicht op HDM. Voor mij is hij de verpersoonlijking van wat HDM is. Positiviteit, samenwerking, succes en plezier staan bij hem hoog in het vaandel. Hij blijft altijd zeer welkom, nu en in de toekomst’, zegt bestuurslid Tophockey Mattijs Manders.

HDM heeft nog geen opvolger aangewezen voor Knötschke.

Viaplay

Kijk live alle wedstrijden op Viaplay.

Mis niks van de Tulp Hoofdklasse; de Premier Hockey League.

Ga naar Viaplay