Spring naar de hoofdinhoud
Ga naar het nieuwsoverzicht
  • Nieuwsbericht

Mosch en Morgenstern verlengen contract bij Amsterdam

Ramon Min|19.04.2024
Morgenstern Mosch
Willem Vernes

Amsterdam gaat langer door met aanvaller Fiona Morgenstern en verdediger Gabrielle Mosch. Beide speelsters hebben hun handtekening gezet onder een langere verbintenis bij de regerend landskampioen en Europees kampioen.

Morgenstern, die bezig is aan haar tweede seizoen bij Amsterdam, heeft haar contract in de hoofdstad met één seizoen verlengd. Ze toont zich dit seizoen bijzonder productief en was al goed voor tien treffers in de Tulp Hoofdklasse. In haar eerdere seizoenen bij Oranje-Rood en Oranje Zwart was ze nooit verder gekomen dan vijf treffers.

Mosch zette haar handtekening onder een contract dat haar tot medio 2027 bij Amsterdam houdt. De vleugelverdediger en voormalig zaalinternational van Oranje kwam in de zomer van 2022 over van Kampong en heeft zich bij de landskampioen opgewerkt tot stabiele, betrouwbare kracht in de defensie.

Moes ook langer in Amsterdam
Eerder maakte Amsterdam al de contractverlenging van aanvaller Freeke Moes bekend. De Oranje-international, dit seizoen in alle competities al goed voor elf doelpunten, blijft tot medio 2027 verbonden aan de club.

Viaplay

Kijk live alle wedstrijden op Viaplay.

Mis niks van de Tulp Hoofdklasse; de Premier Hockey League.

Ga naar Viaplay