Spring naar de hoofdinhoud
Ga naar het nieuwsoverzicht
  • Nieuwsbericht

Rotterdam haalt Noor Omrani terug naar de Hoofdklasse

Ramon Min|20.08.2024
Omrani

Noor Omrani maakt komend seizoen haar rentree op de Nederlandse velden. De voormalig spits van Jong Oranje pakt haar stick weer op bij Rotterdam.

De 23-jarige Omrani stopte een jaar geleden met tophockey, nadat ze vele jaren het shirt droeg van Den Bosch, waarmee ze twee landstitels pakte. De aanvaller, die uitgroeide tot een tv-bekendheid, vertrok toen met haar toenmalige vriend Marcus Pedersen (ex-speler van Feyenoord) voor de liefde naar Italië, waar ze niet hockeyde. Afgelopen voorjaar maakte Omrani bekend dat een terugkeer naar Nederland aanstaande was. 

'Met haar technische vaardigheden, ervaring en gedrevenheid brengt Noor een enorme dosis kwaliteit en energie mee naar Rotterdam', zegt Koen van der Kaa, bestuurslid Tophockey bij Rotterdam. 'We zijn ervan overtuigd dat ze een waardevolle aanvulling zal zijn voor het team en een belangrijke rol zal spelen in de ambities van Dames 1 dit seizoen.'

Vorige maand maakte Rotterdam al melding van vijf andere nieuwe speelsters voor komend seizoen: Yasmin Geerlings, Kirsten Zennemers, Pieke van der Pas, Carolin Hoffmann en Charlotte de Vries.

Viaplay

Kijk live alle wedstrijden op Viaplay.

Mis niks van de Tulp Hoofdklasse; de Premier Hockey League.

Ga naar Viaplay