Spring naar de hoofdinhoud
Ga naar het nieuwsoverzicht
  • Nieuwsbericht

Coach Tim Oudenaller langer aan het roer bij Kampong

Ramon Min|12.04.2024
Tim Oudenaller
Willem Vernes

Tim Oudenaller heeft zijn contract als hoofdcoach van de mannen van Kampong met één seizoen verlengd. De trainer/coach staat nu tot medio 2025 voor de groep van de huidige nummer vier in de Tulp Hoofdklasse.

Oudenaller kwam in 2022 over van promovendus Schaerweijde en eindigde met Kampong bovenaan in de reguliere competitie van het seizoen 2022-2023. Eerder was hij bij de Utrechtse club al actief als jeugdtrainer-coach (periode van 2005 tot en met 2019) en was hij assistent-coach van Kampong Heren 1 (2014-2015).

Bestuurslid Tophockey Roderick Weusthof is trots dat Oudenaller zich langer aan de Utrechtse club verbindt: 'We zijn ontzettend blij dat Tim nog langer aan Kampong verbonden zal zijn. Hij is jong, talentvol, ambitieus, betrokken en zit vol energie. Daarbij kent hij de club en de Kampong-cultuur als geen ander. Hij is de juiste man op de juiste plaats'.

Oudenaller kijkt ernaar uit om langer aan de slag te gaan bij Kampong: 'Dit is een groep die leergierig is en waar veel rek in zit. Ik coach met mijn hart en dit past goed bij de groep en deze vereniging'.

Roderick Weusthof en Tim Oudenaller
Bestuurslid tophockey Roderick Weusthof met Tim Oudenaller (rechts). Foto: Kampong
Viaplay

Kijk live alle wedstrijden op Viaplay.

Mis niks van de Tulp Hoofdklasse; de Premier Hockey League.

Ga naar Viaplay