Spring naar de hoofdinhoud
Ga naar het nieuwsoverzicht
  • Nieuwsbericht

Vijf nieuwe krachten voor Rotterdam

Ramon Min|22.07.2024
Snapinsta app 452199748 18450493576001117 1234160222994241217 n 1080

De vrouwen van Rotterdam hebben zich voor komend seizoen versterkt met liefst vijf nieuwe speelsters: Yasmin Geerlings, Kirsten Zennemers, Pieke van der Pas, Carolin Hoffmann en Charlotte de Vries.

Geerlings (foto) komt over van Hurley. De spits speelde tot haar twintigste voor Amsterdam. In de jeugd kwam Geerlings uit voor alle nationale jeugdselecties en Jong Oranje. Met Oranje U18 werd ze Europees kampioen.

Zennemers en Van der Pas maken beiden de overstap van promotieklasser MOP. Middenvelder Zennemars was aanvoerder van de ploeg uit Vught. Van der Pas is spits en speelde eerder voor Were Di en in de Verenigde Staten.

De Duitse Hoffmann speelde het afgelopen seizoen bij Klein Zwitserland dat naar de Overgangsklasse degradeerde. Eerder speelde ze in eigen land voor Uhlenhorst Mülheim. Ook Hoffmann speelde in de Verenigde Staten en kan op meerdere posities uit de voeten.

Middenvelder De Vries heeft zowel de Amerikaanse als de Nederlandse nationaliteit. De afgelopen jaren speelde ze in de Verenigde Staten en kwam vijftien keer uit voor de nationale ploeg.

Vanuit de jeugd stromen Bobbi Dijk en Isis van der Kooij door naar het eerste team. Beiden hebben afgelopen seizoen al de nodige ervaring opgedaan gedurende trainingen en wedstrijden.

Viaplay

Kijk live alle wedstrijden op Viaplay.

Mis niks van de Tulp Hoofdklasse; de Premier Hockey League.

Ga naar Viaplay