Spring naar de hoofdinhoud
Ga naar het nieuwsoverzicht
  • Nieuwsbericht

Visser, Brinkman en Wortelboer langer bij Bloemendaal

Ramon Min|25.03.2024
Trio Bloemendaal
Koen Suyk

Bloemendaal heeft de aflopende contracten met keeper Maurits Visser, middenvelder Floris Wortelboer en verdediger Jasper Brinkman verlengd. De drie ervaren spelers zetten hun handtekening onder een contract dat hen tot medio 2026 aan de club verbindt.

Visser, Brinkman en Wortelboer wonnen gezamenlijk drie keer het landskampioenschap met Bloemendaal. Wortelboer en Brinkman wonnen verder vier keer de Euro Hockey League, een prijs die Visser drie keer met de ploeg veroverde. Visser en Brinkman spelen inmiddels al ruim zestien jaar op ’t Kopje, Wortelboer is bezig aan zijn zevende seizoen. 

'Ik heb hier geweldige momenten meegemaakt, maar ik ben zeker nog niet klaar op Bloemendaal', laat Brinkman in het persbericht van de club weten. 'Het voelt hier zo goed. Ik speel hier niet voor niets al zo lang. De combinatie tussen gezelligheid en topsport is iets om trots op te zijn.'

Bloemendaal's bestuurslid Michiel Hilders is in zijn nopjes met de contractverlenging van de drie ervaren spelers. 'We hebben volgend jaar een prachtige mix van jonge talenten, deels eigen kweek, ervaren spelers en internationals. Voor de club is het geweldig dat deze drie topspelers het naar hun zin hebben bij Bloemendaal en graag willen blijven.'

Bloemendaal neemt na dit seizoen afscheid van Arthur Van Doren en Thierry Brinkman. De club versterkte zich voor het nieuwe seizoen al met Lucas Veen en Jan van 't Land (beide van HGC).

Floris Jasper Maurits sticks
Floris Wortelboer (links), Jasper Brinkman en Maurits Visser. Foto: Koen Suyk
Viaplay

Kijk live alle wedstrijden op Viaplay.

Mis niks van de Tulp Hoofdklasse; de Premier Hockey League.

Ga naar Viaplay